Pages

Sunday, September 28, 2014

Mmmm... What's that smell!

Здравейте!

Преди да започна бих искала да споделя,че парфюмите са моята най-голяма мания! Купувам,купувам,купувам, колкото повече ,толкова повече,както казва Мечо Пух. :D :D

Днешната тема,както се досещате е свързана с Парфюми.

Колкото и различни марки парфюми да съм ползавала, има  няколко парфюма,които ще ми останат любими.

И така.... да започвам :)

Bvlgari Omnia Crysraline  - съвсем случайно попаднах на него. Една приятелка си беше купила такъв за рожденния ден. Според почитателките аромата му се оприличава просто с Чистотата.

Още един аромат от каталога на Bvlgari - Jasmine Noir.  Той е контраст между женствени и мъжествени нотки.Според създателя на парфюма, той помага на притежателките му да  разкриват своята деликатна и съблазнителна душа.

Paco Rabanne - Black XS L'EXCES. Аромата на този завладяващ парфюм е стилен и интензивен. Спада към класа на ориенталските и цветни парфюми.

Chanel - Coco Mademosielle. Парфюмът съчетава уханията на бергамонт и портокал с тези на роза и жасмин. А ванилията и беля мускус придават изтънчесност на аромата.
И така стигнахме до второто място. Там се е настанил Burberry Weekend.
Основните нотки,които съдържа това бижу са градински чай,ирис,виолетка,мускус и сандалово дърво.

И на първо място Versace - Crystal Noir.  Уханието на този парфюм е вдъхновено от магнетичната и загадъчна жена,сигурна в себе си и в това,което прави.


Кои са вашите любими парфюми? Може да споделите с мен.



No comments:

Post a Comment